“Groetjes uit Sint-Pieters” promoot gratis recreatief aanbod

11
jun
2020

Met ‘Groetjes uit Sint-Pieters’ wil Buurtwerk Sint-Pieters een gratis recreatief aanbod promoten voor wie nog op zoek is naar leuke activiteiten tijdens de zomerperiode. Het aanbod bevat een pak wandel- en fietstochten en verscheidene zoektochten die te voet of met de fiets kunnen worden ondernomen.

“Er staat voor elk wat wils op het programma,” benadrukt Mintus-voorzitter Pablo Annys. “Zoals (foto)zoektochten voor de jeugd, wandel- en looptochten door minder gekende delen van Sint-Pieters, recreatieve fietstochten en historische wijkwandelingen.”

Schepen van jeugd Mathijs Goderis: “De toppers van het programma zijn twee zomerzoektochten met een mooi prijzenpakket. De eerste zoektocht wordt aangekondigd in de buurtkrant van Sint-Pieters. De tweede zoektocht verschijnt in de loop van juli.”

“Nog tot en met 28 augustus vind je elke vrijdag één of twee nieuwe activiteiten op de Facebookpagina van Buurtcentrum De Dijk en op de website www.sint-pietersdeelt.be – activiteiten die je individueel of met het hele gezin kan beleven”, zegt burgemeester Dirk De fauw.

“Groetjes uit Sint-Pieters” wordt mee mogelijk gemaakt door de enthousiaste medewerking van tal van lokale organisaties en personen. Patrick Anthone,buurtwerker Sint-Pieters, somt ze op: “Bart Neyrinck, Lies Pintelon, Georges Cattoor, Rita Vanhandenhoven, Herman Gevaert, Daniel Vandepitte, Sven Vanoverbeke en de mensen van het Sint-Leocollege.

Voor de promotie van het project en de verspreiding van het materiaal, kunnen we rekenen op de hulp van het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie, WGC De Bruggen, de buurt- en dienstencentra Den Heerd en De Dijk en het recreatiedomein Aan de Plas.”

Alle informatie vind je op www.sint-pietersdeelt.be en de Facebookpagina van Buurtcentrum De Dijk. Wie zelf nog een toffe activiteit in gedachten heeft, kan Patrick Anthone contacteren via patrick.anthone@mintus.be.

Deel deze pagina