FAQ's (veelgestelde vragen)

 • Welke centra zijn open?

  Den Heerd, De Dijk, Ter Leyen, ’t Werftje, ’t Reitje, De Garve, Levensvreugde, d’Oude Stoasie, Sconevelde, Meulewech, De Balsemboom en Ten Boomgaarde.
  Van Volden,’t Pleintje en Den Breydel blijven helaas voorlopig dicht.
  De reden is dat we daar de opgelegde maatregelen niet kunnen realiseren en jouw veiligheid dus niet kunnen garanderen.
  De voorbereiding vraagt tijd, en sommige maatregelen brengen beperkingen met zich mee. Zo kunnen we slechts een deel van ons aanbod heropstarten, en dan nog in kleinere groepen.
  Wat dit precies inhoudt, verneem je in de centra zelf. Het heropstarten van de barwerking is momenteel nog niet mogelijk. Ook de dienstverlening, zoals maatschappelijk werk, pedicure, manicure en gelaatsverzorging, wordt verder aan huis verzorgd.
  Het onthaal blijft gesloten.

 • Hoe weet ik welke activiteiten er doorgaan per centrum?

  Je vindt de info terug op onze website: https://www.dienstencentra-brugge.be/heropstart-dienstencentra. Ook kan je bellen of mailen naar het centrum.

 • Hoe kan ik deelnemen aan een activiteit?

  Je moet je steeds vooraf inschrijven. Dit doe je door te mailen of te bellen naar het dienstencentrum. Inschrijven via de website kan niet.

 • Kan ik al voor de pedicure terecht in de centra?

  Neen, tot eind augustus is dat nog aan huis. Indien je dat wenst, kan je hiervoor via de infolijn (050 32 78 95) de contactgegevens opvragen.

 • Is de bar al open?

  Neen deze blijft nog even dicht.

 • Kan ik komen eten in de heropende centra?

  Er worden maaltijden aangeboden in de heropende centra. Let wel, dit kan nog niet zoals voorheen. Omwille van de opgelegde veiligheidsmaatregelen zijn we beperkt in ons aanbod. Zo kunnen we onze vaste maaltijdgebruikers niet dagelijks laten eten.

  Een medewerker van het centrum contacteert jou wanneer je kan komen eten. 
  Let wel, de koffie en taart op vrijdag zijn nog niet mogelijk

Deel deze pagina